HOLANDA

Una de les diverses regions que conformen l’estat sobirà dels Països Baixos. El terme Holanda sovint es fa servir per a la totalitat del país, cosa que sol acceptar-se en diversos contextos, però que molesta sobretot una part dels neerlandesos, especialment a les altres províncies.

TULIPANS

ACTIVITATS:

Sabent que la gran capital és AMSTERDAM perquè no dir-vos el que es pot fer?
Hi han molts museus emblemàtics i el que no pot faltar es el museu d’ANNA FRANCK, aquest està situat a la casa on es va amagar durant mols mesos aixi és molt més fàcil veure com vivia, i com no visitar el museu del gran pintor Vincent van Gogh.

El barri més famós com us podeu imaginar és el barri vermell, on hi pots trobar
coffee shops i moltes altres coses.
Amsterdam esta ple de canals aixi que per que no, fer un viatget amb vaixell turístic per veure els barris, però si prefereixes fer una ruta amb bicicletes, cap problema, ja que tot holanda és pla amb paisatges molt bonics.

This slideshow requires JavaScript.

GASTRONOMIA:

Ja que ens posem a parlar d’aquest país, perquè no parlar de la gastronomia?

La manera de menjar es de les primeres característiques que poden servir per a fer la descripció d’un país, en aquest cas, predominen les verdures, llegums i peix fresc en la cuina holandesa. Els plats més destacats venen a ser estofats i sopes, aquesta és la raó per la que diem que la cuina dels països baixos és una cuina d’hivern. Si volem menjar en un lloc on facin plats típics del territori holandes ens haurem de fixar en els cartells de les entrades dels restaurants on ha d’haver una sopera amb els colors del país i la inscripció de “Neerlands Dish”.

holand

Leave a comment